Start Wie zijn we? Ons hebbe? W we doen Wie speult w! Veurpruuver! Muziek & CD's Foto's Gastenboek De Ukskes Links Up toe deet!! Artiestengalerie

 

 

 DE UKSKES : 

                                   

                                                                                                                                          

 

HIER onder stellen dE UKSKES ZICHZELF VOOR EN kunt u zien WAT

   VOOR INSTRUMENT ZIJ SPELEN EN VAN WELKE VERENIGING(en) ZIJ LID ZIJN.

 

                                                       

Joyce Beset       speelt saxofoon bij Show- & Marchingband Amantius.  

 

Mirco Beset        slaat de kleine trom bij de Ahrtal Tramps (Duitsland) en leert op de muziekschool E-gitaar.

 

 

Romy van den Broek        speelt saxofoon bij zowel Drumfanfare Amantius 's-Hertogenbosch als bij Festum.

 

Jeffrey van den Broek         speelt net als zijn vader schuiftrombone. Hij is lid van zowel Festum als Drumfanfare Amantius 's-Hertogenbosch. Daarnaast is hij fanatiek lid van judoclub Berlicum. Oppassen dus!

 

Levy van den Broek        speelt voor de lol trompet maar wil ook graag, net als zijn broer en zus, lid worden van Drumfanfare Amantius. Ook voor deze jongeman moet men oppassen. Hij is een gevorderd judoka bij judoclub Berlicum.

 

 

Nynke Hannink       is gek op zingen en dansen. Ze doet Streetdance bij FlikFlak en is lid van tennisvereniging de Hambaken.  

 

Inge Kitslaar        is de moeder van "Pukske" Lina. Het eerste kleinkeind van De Krukskes.

 

Marjolijn Kitslaar        let nog steeds op haar vader en zorgt voor een behouden thuisreis.

 

Monique Kitslaar        is de ondeugendste uit de familie.

 

 

Didier Straatman        is slagwerker bij drumfanfare Jong-Exempel. Verder speelt Didier graag buiten, de foto zegt eigenlijk genoeg.

 

Jeffrey Verharen         is tambour bij het "jeugdige" clubke Vergimmes Mooi. In zijn vrij tijd houdt hij zich bezig met Manon. Samen hebben ze een prachtige zoon genaamd Nylo. Zou die ook "Peerke" worden?

 

Mandy Verharen        speelt tenorsax bij Vergimmes Mooi en is een grote fan van de Krukskes. Zij is tevens de "juf" van de kleinste Ukskes en tante van Nylo. Ze woont in de binnenstad. Moete mee carnaval naor ut twalet, dan witte waor ge moet zijn. Grre 2x deurtrekke!

 

Chiara Zanin        speelt saxofoon bij Drumfanfare Exempel en versterkt zij de saxofoonsectie bij Festum. Zij is tevens lid van tennisvereniging Asmunt.

 

Paolo Zanin        is tambour bij Drumfanfare Exempel en ondersteunt Jong Exempel op de grote trom. Ook is hij lid van tennisvereniging Asmunt. Een sportieve slagwerker zullen we maar zeggen!

 

Sven Zanin       tennist bij TV De Hambaken en speelt bekkens bij carnavalsvereniging Vergimmes Mooi.

 

Gioia Zanin       is als slagwerker lid van Jong Exempel. Ze tennist bij tennisvereniging Asmunt in Empel en ze is regelmatig te vinden op manage De Groote Wielen.